CÉGEKNEK


 

Derékfájdalom miatt fizetik ki a legtöbb táppénzes napot, a rokkantsághoz vezető okok közül pedig ez a harmadik- negyedik leggyakoribb. 2003-ban hazánkban a kifizetett táppénzes napok értéke 14 milliárd forint fölötti összeg volt, ez 6,5 millió napot jelent. A munkából való kiesés jelentős részének oka, az akut derékfájdalom. Ez az indikáció a 2.-3. leggyakoribb ok a betegállományra. A menedzsment szempontjából nem megengedhető, hogy az alkalmazott felesleges, evidenciával nem rendelkező terápiákat részesítsen előnyben, ezzel meghosszabbítva a gyógyulás időszakát.

 

A munkavállalok jelentős részénél tapasztalható, a foglalkozásból adódó mozgásszervi elváltozás. Az esetek jelentős részében ezek olyan mechanikai eredetű elváltozások, melyek fizioterápiára, személyes tanácsadásra, testtartás korrekcióra jól reagálnak. Ma már hazánkban is egyre több cég követi a nyugati szemléletet és juttatásként biztosítja alkalmazottainak az olyan egészségügyi szolgáltatásokat, amelyek az egyén állapotára kedvezően hatnak.


Vállalkozásunk ebben lehet az Önök segítségére.

 

Konkrét mozgásszervi panasz esetén a legerősebb szintű evidencia besorolással bíró terápiás módszerekkel és a legmagasabb szinten képesített szakembereinkkel vállaljuk a munkavállalók ellátását.

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató